Author Topic: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)  (Read 172534 times)

Qiva

  • Bunny Cultist
  • **
  • Posts: 401
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #450 on: 22:00:06 - 01/08/13 »
Well, then it is time to get some additional information, Qiva.

Which Firefox version are you using?
Which Greasemonkey version are you using?
Has everything about the script stopped working or only parts?
Are there related error messages in the Error Console (Ctrl+Shift+J)?
Have you changed anything lately? Options/Firewall/...

Hey Sheira, Thanks for replying.
Firefox version is 17.0.1
Greasemonkey version is 0.5.6
Scripts have completely disappeared on Estiah but are visible when I click on Manage scripts in GM and they seem to be enabled - ie the disable button is showing on all scripts
The error console shows multiple warnings, messages and errors none of which seem to be connected to Estiah scripts. (Not sure how to copy and paste these btw as I am noob)
I haven't changed anything on this computer of late as far as I am aware but I am not the only one who uses it lol...

Hope you can help me work this out as Estiah without the All in One and other scripts is tough...

Thanks so much for all your hard work on the scripts over the years too - game is much better with your scripts installed and working =)

cheers!
(Qiva|Phool|Bish|Verlaine|Rimbaud)

Uraxor

  • Faithful
  • **
  • Posts: 249
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #451 on: 23:16:13 - 01/08/13 »

Estiah without the All in One and other scripts is tough...

Thanks so much for all your hard work on the scripts over the years too - game is much better with your scripts installed and working =)

cheers!

>this<

can't imagine playing Estiah without scripts anymore!

Misha

  • Veteran
  • Bunny Cultist
  • ***
  • Posts: 372
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #452 on: 06:56:00 - 01/09/13 »
Usually what I do when trying to look for errors from specific scripts is to clear the error console first, then load the page with the script causing problems, then check error console again.  Then you'll only see the errors caused by that page (usually coming from the script in question).

You should be able to just right click on the entry in the error console to copy it.

Eschatos

  • Adventurer
  • *
  • Posts: 49
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #453 on: 08:58:56 - 01/09/13 »
Also, check if Greasemonkey is enabled:P It goes on and off with just a click
Some they learn, some they burn...

Sheira

  • Veteran
  • Bunny Cultist
  • ***
  • Posts: 393
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #454 on: 09:09:03 - 01/09/13 »
Yes, clearing the Error Console and then reloading the page (or force reloading) will only show the errors for that page. Checking if Greasemonkey is actually enabled is also always good advice. It should also show all scripts that are running on the current page if you open the Greasemonkey menu.

Qiva

  • Bunny Cultist
  • **
  • Posts: 401
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #455 on: 11:22:16 - 01/09/13 »
Also, check if Greasemonkey is enabled:P It goes on and off with just a click

Doh! It wasn't enabled  :-[

Thanks everyone for helping the noob lol.
(Qiva|Phool|Bish|Verlaine|Rimbaud)

Korion

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 2
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #456 on: 00:04:03 - 02/19/13 »
I have to formate my pc and i am wondering where the extra gears are stored. wouldnt be too bad to rebuild the gears but if i can i would like to have less work

Eschatos

  • Adventurer
  • *
  • Posts: 49
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #457 on: 01:02:00 - 02/19/13 »
I have to formate my pc and i am wondering where the extra gears are stored. wouldnt be too bad to rebuild the gears but if i can i would like to have less work


http://prntscr.com/tae7z

You can export the code, save in a txt file, and import when you're done formating :) 
Some they learn, some they burn...

Korion

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 2
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #458 on: 04:00:11 - 02/19/13 »
ok thank you i will try it :)

Slipstream

  • Wanderer
  • *
  • Posts: 123
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #459 on: 12:15:09 - 10/05/13 »
How to upload fight with grease monkey.
Warassasin uses [Rapier]
Warassasin gains 1 extra action
Zazeezee takes 1146 melee damage

Xxxicexxx

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 2
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #460 on: 06:32:01 - 02/14/14 »
How to save my Grease Monkey Settings Like my charm set up? I want to reinstall mozilla because a site named "awesomehp.com" cannot be removed. Even an updated Malwarebytes and avast.

Sheira

  • Veteran
  • Bunny Cultist
  • ***
  • Posts: 393
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #461 on: 08:23:22 - 02/14/14 »
There are 3 ways:
  • You can backup your prefs.js in your Firefox profile directory (This will save all settings for Firefox including all Greasemonkey settings).
  • You can use the export feature of AiO, save the text somewhere and import it afterwards.
  • You can simply use the online export (this will not export your saved private messages) and import.

Poryg

  • Newcomer
  • *
  • Posts: 16
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #462 on: 06:51:14 - 07/08/14 »
Is wl.estiah.org inactive? It can't be loaded here :(

Sheira

  • Veteran
  • Bunny Cultist
  • ***
  • Posts: 393
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #463 on: 13:25:22 - 07/08/14 »
Yes, I will have it back up sometime this week.

Generic

  • Faithful
  • **
  • Posts: 181
    • Alternative Heroes Forums
Re: AllInOne - Greasemonkey script (version: 0.5.6)
« Reply #464 on: 16:05:37 - 12/22/14 »
What are the odds that someone has a copy of this script archived?  Just started playing again, it'd be helpful to have.
lol what are you big retard merton ?